Khloe Kardashian esitteli uuden treenimuotonsa – True-tytär toimii painona

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian hämmästytti aiemmin seuraajiaan kasvokuvilla, joista naista hädin tuskin tunnisti. Kasvot näyttivät täysin erilaisilta kuin aiemmin, minkä vuoksi tähden fanit ovatkin miettineet, että johtuuko muutos liiallisesta kuvan muokkaamisesta vai onko nainen leikellyt kasvojaan.

Nyt Khloe Kardashian esitteli Instagram-kanavallaan miten hän pitää itsestään huolta. Nainen julkaisi kolme videota, joissa nähdään miten rankan treenin 35-vuotias kaunotar tekee. Nainen juoksee loivaa ylämäkeä pitkin vetäen samalla perässään kärryä, jossa kaksivuotias True-tytär istuu ja toimii lisävastuksena.

Khloe Kardashian on jo vuosien ajan esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta terveellisempää elämäntapaansa. Tähti julkaiseekin säännöllisesti timmistä vatsastaan napattuja kuvia ja kuntosalilla otettuja selfie-kuvia, joissa kaunotar nähdään juuri liikuntasuorituksen jälkeen.