Nyt puhuu Kardashian-kohuun liitetty Larsa Pippen – keskittyy omaan elämäänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianeja julkisesti parjaava Kanye West kirjoitti äsken Twitteriin perheen tuttavan Larsa Pippenin nimen. Tästä alkoi hurjat spekulaatiot vihanpidosta Kardashianien ja Pippenin välillä.

Fanit huomasivat nopeasti, että kukaan Kardashian-Jennereistä ei enää seuraa Larsa Pippeniä sosiaalisessa mediassa. Syyksi on arvuuteltu muun muassa 46-vuotiaan naisen salasuhde Tristan Thompsoniin. Nyt Larsa on vastannut kohuun.

– Heräsin tänä aamuna siunattuna ja nähdäkseni, että kaikki ovat keskittyneitä siihen, ketä seuraan ja ketkä seuraavat minua sosiaalisessa mediassa. Minä keskityn parhaillaan lapsiini, uuteen fitnessbrändi Larsapippenfitness ja suhteisiini tosielämässä, Pippen kirjoitti Instagramin tarinoissa Page Six -lehden mukaan.