Plusmalli paljasti syyn raskauskilojen häviämiseen – moni äiti voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plusmallina mainetta niittänyt kaunotar Iskra Lawrence sai sunnuntaina 19. huhtikuuta esikoisensa hänen poikaystävänsä Philip Paynen kanssa. 29-vuotias Lawrence on kertonut saaneensa tytön, mutta ei ole paljastanut vauvan nimeä halutessaan suojella hänen yksityisyyttään.

Iskra Lawrence on toipunut kotisynnytyksestään huimaa vauhtia. Nyt Lawrence avasi Instagram-kanavallaan faneilleen sitä miten hän on onnistunut pääsemään niin hyvään kuntoon alle kahdessa kuukaudessa synnytyksestä. Suurin syy on se, että malli ei ehdi tehdä itselleen ruokaa.

Iskra Lawrencen kohdalla imettäminen lähti synnytyksen jälkeen hyvin käyntiin, minkä vuoksi hänen olisi pitänyt saada paljon energiaa ja syödä runsaasti ja monipuolisesti. Tuore äiti ei kuitenkaan ole ehtinyt huolehtimaan syömisestä eikä valmistamaan itselleen aina ruokaa, mikä näkyi nopeasti naisen vartalossa. 

Mallikaunotar ei edes yrittänyt pudottaa raskauskilojaan, mutta pääsi niistä kuitenkin eroon noin kuukaudessa liian niukan energian saamisen ja imettämisen vuoksi. Lawrence kertoi myös jättäneensä maitotuotteet pois hänen vauvansa vatsaongelmien vuoksi. Nyt Iskra Lawrence on palannut kuntoilun pariin vähitellen ja kertoo voivansa erinomaisesti.

https://www.instagram.com/p/CAde9GhjQXQ/

https://www.instagram.com/p/CAgILtcjHtr/