Sylvie Meisin vartalo loksauttaa jokaisen miehen leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

View this post on Instagram

In my element 🌊🌞 #mallorca #familytime #happy ❤️

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Sylvie Meis juhli äskettäin polttareitaan ystäviensä kanssa Weissenhaus Grand Village Resort & Spassa. Hänet nähtiin muun muassa poseeraamassa uima-altaalla bikineissä ja valkoinen huntu päässään. Nyt Sylvie esittelee sosiaalisen median seuraajilleen täydellistä bikinivartaloaan kuvissa, jotka loksauttavat miesten leuat.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.