Ihastuttava näky – kissanpennut pääsivät tutustumaan akvaarioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yleisöltä suljetuissa akvaarioissa on viime viikkojen aikana järjestetty tempauksia, joissa eläimiä on päästetty tutustumaan niiden tiloihin. Viraalina levinneillä videoilla akvaarioita ja niiden asukkaita ovat päässeet ihmettelemään esimerkiksi koiranpennut ja pingviinit.

Georgia Humane Societyn jakamalla tuoreella videolla Georgia Aquariumiin pääsee tutustumaan joukko kissanpentuja. Kuten arvata saattaa, riitti kissoilla hämmästeltävää niiden päästessä katselemaan lasiseinien takana uivia mereneläviä.

Kissanpennut olivat erityisen kiinnostuneita altaissa uivista meduusoista. Kissojen harmiksi ne eivät kuitenkaan päässeet maistelemaan akvaariossa asustavia kaloja, vaikka nälkä todennäköisesti heräsikin monenkirjavia mereneläviä tuijotellessa.

 

Kittens Visit the Georgia Aquarium!

After our puppies got to visit the Georgia Aquarium last week, we couldn't resist taking our kittens on a field trip too! They couldn't get enough of the beautiful Tropical Diver exhibit, and loooooved the jellies! We hope their adorable adventure puts a smile on your face.During this time, it's critical that you keep you and your pet safe:♥️ If you become ill and can still properly care for your pet, the best solution is keeping your pet in your home with you. ♥️ Individuals who come in contact with, or contract, COVID-19 should avoid additional contact with other people and pets.♥️ Be sure your pet is prepared and ensure you have multiple caregiver options for your pet in case you become unable to care for your pet.♥️ Keep updated with the most recent CDC guidelines and find more information on our website at atlantahumane.org/covid-19-resources

Publiée par Atlanta Humane Society sur Dimanche 5 avril 2020