Margot Robbie uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tuotteliaimpiin naistähtiin lukeutuva Margot Robbie vaihtaa seuraavaksi Harley Quinnin asun merirosvon vaatteisiin. Näyttelijä on nimittäin kiinnitetty uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan päärooliin.

Elokuvan käsikirjoittaa The Hollywood Reporter -lehden mukaan Christina Hodson. Robbie on jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä hänen kanssaan Birds of Prey -supersankarielokuvassa, jonka käsikirjoittajana Hodson niin ikään toimi.

Margot Robbien tähdittämä elokuva ei ole ainoa tuleva Pirates of the Caribbean -elokuva, jota Disney parhaillaan suunnittelee. Alkuperäisten Pirates of the Caribbean -elokuvien käsikirjoittaja ja HBO:n Chernobyl-sarjan luoja Craig Mazin työstävät parhaillaan toista, erillistä sarjan uutta osaa. Disneyn tavoitteena on hengittää uutta elämää suosittuun elokuvasarjaan sen edellisen osan, Johnny Deppin tähdittämän Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revengen flopattua lippuluukulla.