Näin Naomi Campbell paljasti miten vahvistaa vastustuskykyään

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. 49-vuotias nainen onkin saanut työskennellä poikkeuksellisen pitkään huippusuunnittelijoiden kanssa, ja nainen nähdään edelleen säännöllisesti muotinäytösten catwalkeilla.

Huippumalli Naomi Campbell nähtiin hetki sitten lentokentällä pukeutuneena suojanaamariin, suojalaseihin, kasvosuojukseen ja lateksisiin käsineisiin. Nyt nainen esittelee videolla miten hän auttaa kehoaan taistelemaan viruksia vastaan myös sisäisesti vitamiinien ja lisäravinteiden avulla.

Naomi Campbell jakoi tuoreella YouTube-videollaan seuraajilleen millaisia lisäravinteita ja vitamiineja hän syö päivittäin vahvistaakseen kehonsa vastustuskykyä. Nainen tekee videolla supersmoothien käyttämällä useita eri jauheita ja mantelimaitoa. Tämän lisäksi hän ottaa vielä probiootteja ja vitamiineja eri muodossa sekä jauheina, nesteinä että pillereinä.