Naiset opettelivat käsilläseisontaa – voiko taidon hallita viikossa?

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käsilläseisonta ja sen opetteleminen on monien haave, mutta se voi vaikuttaa niin vaikealta, että sen opettelemiseen ryhtyminen on liian ison kynnyksen takana. Useiden esimerkkien valossa voidaan kuitenkin todeta, että käsilläseisonnan pystyy opettelemaan vielä aikuisenakin.

Käsilläseisonnan opetteleminen ei ole mahdotonta, mutta se vaatii kärsivällisyyttä ja useita toistoja. Nyt videolla nähdään miten kaksi naista ottavat tavoitteekseen hallita käsilläseisomisen taidon nopealla aikataululla. Naiset yrittävät oppia lihasten hallintaa vaativan liikkeen vain viikon aikana.

YouTube-videolla nähdään miten Destinee ja Chloe -nimiset ystävykset lähtevät harjoittelemaan käsilläseisontaa. Destineen tavoitteena on nousta käsilläseisontaan ja siitä alas hallitusti. Chloe puolestaan yrittää tavoitella käsilläseisonnan lisäksi myös liikkumista.

Aluksi naiset saavat ohjeita käsilläseisonnan harjoittelemiseen ammattilaiselta. Destinee ja Chloe huomasivat nopeasti, että tehtävä oli yllättävän haastava. He edistyivät viikossa huomattavasti, mutta etenkin Chloen tavoite jäi melko kauas siitä mihin hän viikossa päätyi.