Demi Lovaton yliannostuksesta kaksi vuotta – kihlautui poikaystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato jouduttiin elvyttämään uudelleen henkiin kaksi vuotta sitten naisen otettua tappavan määrän fentalyynia. Hänen sydämensä pysähtyi. Demi Lovato aloitti vaativan hoitojakson.

Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, hän kertoo voittaneensa demoninsa. Nainen on toipunut ja aloittanut selvää elämäntapaansa puhtaalta pöydältä. Mukaan on tullut myös uusi rakkaus, 29-vuotias näyttelijä Max Ehrich.

Pari kihlautui viime viikolla. Demi on kertonut Instagramissa, että ei olisi koskaan voinut uskoa tuntevansa oloaan yhtä onnelliseksi kuin se on nyt. Hän kertoo työskennelleensä oman hyvinvointinsa eteen ja nyt se aherrus kantaa hedelmää. Hän oppi ensin rakastamaan itseään, loppu on tapahtunut kuin itsestään.

View this post on Instagram

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” – something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich – I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! 😩😭❤️🥰😍 Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on