Juontajalegenda Regis Philbin on kuollut – oli eniten televisioruudussa ollut tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin televisiojuontajiin lukeutunut Regis Philbin on kuollut. Pitkän uran tehnyt televisiolegenda ehti saavuttaa kunnioitettavan 88 vuoden iän.

Philbinin perheen mukaan televisiojuontaja kuoli luonnolliseen syyhyn 24. heinäkuuta. Hän olisi täyttänyt 89 vuotta vain kuukauden päästä. People-lehden mukaan Philbinin perhe kiittää faneja, jotka tukivat tähteä hänen 60-vuotisen uransa aikana.

Regis Philbin juonsi uransa aikana lukuisia televisio-ohjelmia. Niistä tunnetuimpiin lukeutuvat Yhdysvaltojen Haluatko miljönääriksi?, America’s Got Talent ja Live! with Regis and Kathie Lee.

Emmy-palkittu Philbin tunnettiin yhtenä ahkerimmista televisiokasvoista, ja hänellä oli hallussaan Guinnessin maailmanennätys eniten televisiruuduissa aikaa viettäneenä tähtenä yli 16 700 tunnilla. Philbiniä ovat sittemmin muistelleet sosiaalisessa mediassa muun muassa juontaja Larry King, Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Kathie Lee Gifford, jonka kanssa tähti juonsi Live! with Regis and Kathie Lee -ohjelmaa.

 

View this post on Instagram

There are no words to fully express the love I have for my precious friend, Regis. I simply adored him and every day with him was a gift. We spent 15 years together bantering and bickering and laughing ourselves silly—a tradition and a friendship we shared up to this very day. I smile knowing somewhere in Heaven, at this very moment, he’s making someone laugh. It brings me great comfort knowing that he had a personal relationship with his Lord that brought him great peace. I send all the love in my heart to Joy, to his children, to the rest of his family and to the innumerable people he touched over his legendary life. There has never been anyone like him. And there never will be.

A post shared by Kathie Lee Gifford (@kathielgifford) on