Kanye West sai lääkityksen kuntoon? Pyysi Kim Kardashianilta anteeksi julkista sekoilua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on toiminnallaan saanut ihmisten kulmakarvat kohoamaan, sillä mies on ilmottautunut Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjaan mukaan, hän on julkaissut sekavia kirjoituksia Twitterissä ja vouhkannut julkisesti yleisön edessä.

Kristinuskoon syvästi uskova räppäri on nykyään myös presidenttiehdokas. Hän paljasti äsken pitämässään puheessaan, että hän ja Kim Kardashian olivat vähällä tehdä abortin heidän ensimmäisen North-lapsensa kohdalla. Sen jälkeen hän kertoi suunnitelleensa vaimostaan eroa jo kahden vuoden ajan.

– Haluaisin pyytää anteeksi vaimoltani Kimiltä tekemällä yksityisasiastamme julkisen. En pitänyt hänen puoliaan samalla tavalla kun hän pitää minun puoliani. Kim, haluan sanoa sinulle, että tiedän satuttaneeni sinua. Ole kiltti ja anna minulle anteeksi. Kiitos, että olet aina ollut tukenani, Kanye West pahoitteli Twitterissä.