Pasha Pozdnyakova teki paluun – rintavako varasti huomion ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Taannoin nukkemainen povipommi katosi yllättäen sosiaalisesta mediasta syystä, jota hän ei ole vielä kertonut. Eilen illalla hän teki kuitenkin paluun sosiaaliseen mediaan upealla kuvalla, jossa hän on illastamassa ravintolassa. Kurvittaren asu nostaa kuin pääosaan hänen näyttävän rintavakonsa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.