Post Malone aikoo perustaa olutpingiksen MM-sarjan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Post Malone on niittänyt menestystä musiikkiuran lisäksi alkoholiteollisuuden parissa. Hän on lanseerannut omia viinejä ja järjestänyt olutpingisturnauksia. Nyt mies on hakenut tavaramerkkiä beer pong -maailmansarjalle.

TMZ kertoo 25-vuotiaan räppärin hakeneen tavaramerkkiä World Pong Leaguelle. Mies suunnittelee maailmansarjaa legendaariselle olutpelille, jossa täytyy pompauttaa pingispalloja olutlaseihin. Hän on myös suunnitellut astioiden ja pelialustojen valmistamista.

Post Malone tiettävästi rakastaa olutpingistä. Hän järjesti keväällä turnauksia sosiaalisen median välityksellä. Hän on myös voittanut taannoin Tyla Yawehin olutpelissä netoten siitä 50.000 dollaria. Mies on julkaissut oman roseeviinin ja perustanut kannabisalan yrityksen.