Anna Abreun Hannibal-koira on kuollut: ”Kiitos pyyteettömimmästä rakkaudesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkilaulajiin jo pitkään lukeutunut Anna Abreun on joutunut kertomaan faneilleen suru-uutisen, kun hänen rakas lemmikkikoiransa Hannibal on menehtynyt. Poptähden koirasta tuli julkisuudessa tunnettu Abreun lukuisten somepäivitysten myötä. Anna kertoi suru-uutisesta sosiaalisessa mediassa.

– Kun mä oon nauranu sä oot ollu siinä. Ku mä oon itkeny sä oot nuollu pois mun kyyneleet. Oon sulle velkaa niin paljon. Kiitos pyyteettömimmästä rakkaudesta koko maailmassa. Oon niin kiitollinen et sain tuntea sitä 13 vuotta. Teit mun elämästä kaunista. Minä, sun perhe ja kaikki ketkä sut tunsi jäädään kaipaamaan sua niin älyttömän paljon. Me luvataan pitää sun siskosta hyvää huolta rakas, Anna Abreu kirjoitti.

Vuonna 2007 syntynyt Hannibal menehtyi eilen tiistaina. Suru-uutinen on saanut Abreun fanit kyyneliin ja koskettavaan päivitykseen on tullut faneilta ja suomalaisilta artisteilta runsaasti surunvalitteluja. Anna Abreun on määrä nousta lavalle ensi viikonloppuna Turussa, jossa Suomen festarikesä käynnistyy koronakriisistä johtuvan pitkän kokoontumistauon jälkeen.