Etäseksi voi olla kutkuttavan kiihottavaa – näillä vinkeillä onnistut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksikuvien lähettäminen on yleistä. Paljastelevia otoksia ei kuitenkaan kannata lähettää ventovieraalle, mutta omalle kumppanille niistä voi olla suunnattomasti iloa. Etenkin nuoret naiset lähettelevät mielellään kiusottelevia viestejä miehelleen.

– Tämän päivän nuoret ovat kasvaneet älylaitteiden ympäröimään maailmaan ja nuoret kommunikoivat luontevasti toisilleen kuvien sekä videoiden välityksellä. Erityisesti nuorten naisten keskuudessa oman itsensä ja elämänsä kuvaaminen ja jakaminen sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin, Snapchattiin tai TikTokiin on suosittua. Voisi siis uskoa, että kynnys intiimien kuvien lähettämiseen kumppanille ei ole yhtä korkea kuin vanhemmalla sukupolvella, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen arvelee.

Parisuhteen kipinä säilyy pikkututhmien viestien avulla. Kun kumppani osoittaa kiihottuvansa eroottisen viestittelyn avulla, voi tunnelma nousta todella kuumaksi myös etänä. Näillä Annukka Lavikaisen neuvoilla teet etäseksihetkestä onnistuneen:

– Ryhdy etäseksiin vain sellaisen kumppanin kanssa, johon voit luottaa.

– Käy etukäteen kumppanisi kanssa läpi etäseksiin liittyvät yhteiset pelisääntönne – Hävitetäänkö esimerkiksi kuvamateriaali heti session jälkeen?

– Valmistaudu kunnolla. Varmista, että kukaan ei pääse keskeyttämään intiimiä hetkeä, eikä taustalla ole häiritseviä ääniä. Ota mukava asento, jossa voit keskittyä nautintoosi. Testaa halutessasi myös elektroniikka kuntoon jo etukäteen.

– Valitse sessioon mukaan seksivälineitä, joista tiedät sekä itsesi että kumppanisi syttyvän. Seksivälineillä voi osittain korvata puuttuvaa kumppanin kosketusta sekä lisätä molempien osapuolien kiihottumista.

– Muista liukuvoide! Liukkari toimii paitsi apuna hankaukseen myös nopeuttaa tunnelmaan virittymistä, kun kumppani ei ole fyysisesti läsnä. Liukkaat paikat näyttävät myös kumppanillesi