Emily Ratajkowskin bikinishow jatkuu – kuvat tihkuvat erotiikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden huippumallien tavoin myös Emily Ratajkowskilla on oma vaatemallistonsa. Tähdellä on tietenkin tapana esitellä Inamorata-merkkinsä uutuustuotteita itse. Viime päivinä hän on julkaissut poikkeuksellisen paljon kuumia kuvia seuraajiensa iloksi.

Someaktiivisuudestaan tunnettu Ratajkowski jakoi ensin Inamoratan Instagram-sivulla lyhyen videon, jossa hän esitteli uimapukumalliston uutuuksia ja samalla bikinivartaloaan. Nyt kuvia on tullut myös lisää, ja niissä hänet nähdään oransseissa bikineissä makoilemassa sensuellisti portailla.

29-vuotias huippumalli yllätti taannoin faninsa vaihtamalla histensa värin ensi kertaa elämässään vaaleiksi. Tuoreissa otoksissa Emily Ratajkowski nähdään kuitenkin jälleen tuttuun tapaan brunettina.

View this post on Instagram

Satin Swim. Launching tomorrow.

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on

View this post on Instagram

Satin Swim. Tomorrow.

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on