Josie Cansecon suloinen naurunpurskahdus somevideolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille. Tuoreimpien kuvien perusteella menestyksekkäästi.

View this post on Instagram

just always wanna be happy☀️

A post shared by 🤍 (@josiecanseco) on

Josie esittelee tällä kertaa mallinmitat kevyesti täyttävää bikinivartaloaan suloisella videolla, jossa hän poseeraa kameran edessä bikineissä. Ilmeisesti jokin nauratti kovasti, ja naurunpurskahdus tallentui söpölle videolle.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.