Joy Corrigan paljasti taivaallisen vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

View this post on Instagram

La vie est une fleur dont l’amour est le miel 🍯

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Taannoin Joy Corrigan osallistui Naked Species -kampanjan, jonka tuotosta 10 prosenttia ohjautuu uhanalaisten lajien suojeluun. Nyt hänet nähdään tapansa mukaisesti yläosattomana ja poseeraamassa näyttävissä kuvissa sosiaalisessa mediassa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.