Muistatteko Pixee Foxin? Toipuu aivovauriosta vanhempiensa luona Ruotsissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen Pixee Fox oli ensimmäinen kauneusleikkauksilla radikaalisti ulkonäköään muuttanut nainen, joka kertoi avoimesti haluavansa näyttää sarjakuvasankarilta. Kauneusleikkauksiin koukussa ollut nainen oli vähällä menehtyä toimenpiteeseen muutama vuosi sitten.

Pixee Fox oli epäonnistuneen toimenpiteen jälkeen koomassa yli viikon ajan. Hän asuu ja nauttii tavallisesta elämästä Ruotsissa vanhempiensa luona ja on iloinen, että saa olla edelleen elossa. Hän haluaa kuitenkin varoittaa muita pahamaineisesta kirurgista, joka oli vähällä tappaa hänet. Kyseessä on turkkilainen Dr. Selçuk Yazan.

Pixee Fox on edelleen sairas. Hän opettelee hiljalleen elämää uudelleen lähipiirinsä kanssa. Kohtalokas hoitotoimenpide tehtiin vuonna 2018, jonka jälkeen nainen on pitänyt taukoa julkisuudesta. Hän kuitenkin päivittää kuulumisia uudessa Instagram-profiilissa.

View this post on Instagram

I am Alive anyway…

A post shared by @ pixeemartinafox on

View this post on Instagram

Mys

A post shared by @ pixeemartinafox on