Kestoerektion saanut miesmalli ei pelkää komplikaatioita – näyttää nykyään muovinukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kroatialainen realityjulkkis Neven Ciganovic on yksi plastiikkakirurgiaan koukussa olevista miehistä, jonka pääasiallisena tavoitteena on näyttää mahdollisimman muoviselta ja keinotekoiselta.

Neven Ciganovic nousi taannoin otsikoihin kauneusleikkauksessa käytetyn nukutuslääkkeen aiheuttamien komplikaatioiden takia. Mies sai lääkkeestä kivuliaan kestoerektion. Instagram-malli ei tästä säikähtänyt, vaan on jatkanut kauneusleikkausten ottamista. Addiktio on jatkunut 90-luvulta saakka.

Kauneusleikkauksista on koitunut myös haittaa, kuten hengitysvaikeuksia, joita mies on yrittänyt korjauttaa uusien operaatioiden avulla. Hänellä on Instagramissa 34.000 seuraajaa, mutta hän yrittää kalastella lisää faneja eroottisella homosivustollaan.