Iggy Azalea kuumassa bikinikuvassa – ei merkkiäkään synnytyksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vauvansa parrasvalojen ulkopuolella pitävä räppäri iggy Azalea synnytti esikoisensa hiljattain. Nainen paljasti vauvauutisen kesäkuussa. Nyt hän on saavuttanut kurvikkaan vartalonsa ja litteän vatsansa takaisin.

Kolmekymppinen australialaisräppäri on synnyttänyt vastikään poikavauvan, mutta hän on saavuttanut aiemmat muotonsa takaisin ennätysvauhtia. Nainen julkaisi vartalostaan kuvan Instagramiin ja fanit ovat epäilleet jopa plastiikkakirurgiaa ennätyksellisestä toipumisesta. Azalea kuitenkin kertoi syöneensä jo raskausaikana mahdollisimman puhdasta ja terveellistä ruokaa ilman herkuttelua.

– Se oli todella vaikeaa, en valehtele, mutta söin puhtaasti koko ajan, enkä huijannut. Vaikka se olikin vaativaa hallita outoja mielihaluja, tiesin, että olisin onnellinen jälkikäteen, Azalea kommentoi.

Iggy Azalean pojan Onyx-nimi viittaa korujen materiaalina suosittuun onyksi-puolijalokiveen. Myös Iggy Azalean oma Amethyst-synnyinnimi viittaa suosittuun korukiveen, ametistiin. Onyxin isä on australialaistähden poikaystävä, amerikkalainen räppäri Playboi Carti.