Kuuro kissavanhus tunnistaa omistajansa varjon – hellyttävä reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeille heidän omistajansa ovat kaikki kaikessa ja ne rakastavatkin rakkaimpia ihmisiään ehdoitta. Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa kuuro kissa reagoi hänen omistajansa varjoon.

Vanha 19-vuotias kissa on menettänyt kuulonsa, minkä vuoksi se itkee usein talossa koska ei löydä ihmisiä. Kissa ei kuule lainkaan kun sen omistaja lähestyy sitä takaa päin, minkä vuoksi kissa reagoikin mieheen vasta nähdessään hänen varjonsa.

Kissa istuskelee yksin portaissa ja odottelee näkevänsä ihmisiä. Kun kissa huomaa miehen varjon seinässä, se kääntyy heti ympäri ja alkaa maukumaan miehelle. Omistaja antaa heti rakkaalle vanhukselle rapsutuksia ja hellittelee häntä ikävöinyttä lemmikkiään.