Leah Rimini: ”Tom Cruise syrjäyttämässä skientologien nykyisen johtajan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise on ollut skientologiakirkon jäsenenä vuosikausien ajan ja hän on noussut seurakunnassa vaikutusvaltaiseen asemaan. Nyt näyttelijän kerrotaan syrjäyttävän skientologien nykyisen johtaja David Miscavigen.

Kirkkoon aiemmin itsekin kuulunut Leah Rimini on paljastanut skientologeista asioita useaan kertaan. Nyt hän kertoo Tom Cruisen esittäneen mukavaa miestä, jotta pääsisi koko kirkon johtajaksi ja voisi toteuttaa kutsumuksensa loppuun. Cruise haluaa puhdistaa maapallon ja pelastaa 80 prosenttia maailman kansasta omaan uskontokuntaansa, Us Weekly uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että Tom Cruisea on pidetty skientologien keskuudesssa jopa jumalolennon asemassa. Leah Rimini erosi kirkosta muutama vuosi sitten ja on sen jälkeen kertonut karmivia yksityiskohtia megaluokan seurakunnan toiminnasta. Hänen mukaansa Tom Cruise manipuloi ihmisiä.