Nyt vilahti nänni! Norjan povipommi venyttää uimapukuaan ja Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oslossa asuva platinablondi Sindy Starlet rakastaa kaikkea säihkyvää ja pinkkiä. Hän on muokannut plastiikkakirurgian avulla vartalostaan ylrtöseksikkään ja rintojen koko on Norjan suurin. Neljääkymmentä ikävuotta lähestyvä nainen on ottanut elämästään ilon irti.

Hän on saavuttanut viime vuosien aikana runsaasti mediatilaa ja saanut tuhansia uusia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Tämä on ollut myös hänen tavoitteenaan, sillä Sindy Starlet on kertonut avoimesti haaveilevansa rikkaaksi ja kuuluisaksi tulemisesta. Hän aikoo saavuttaa menestyksen ulkonäkönsä avulla.

Starlet on yksinhuoltajaäiti ja hänellä on teini-ikäinen poika. Kaikkien aikojen MILF esittelee mielellään rintavakoaan faneille, ja viime viikkojen julkaisut ovat rohkeampia kuin koskaan. Yhdessä kuvassa vilahtaa nänni.