Transsukupuolinen domina paljasti omat hiuksensa – käyttää peruukkeja ainoastaan huvin vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Nyt hän työskentelee dominana ja esittelee monipuolisia tyylejään sosiaalisessa mediassa.

Superseksikäs Ivana Vladislava osaa muuntautua moneksi. Hän leikittelee peruukkien, asujen ja meikkien kera. Nyt nainen on esitellyt omat hiuksensa ja kertoo, että ei tarvitsisi edes peruukkia muuten kuin huvin vuoksi. Hänen oma kampauksensa on olkapäille ulottuva blondi.

Ivana Vladislava söi aluksi hormoneja sukupuolta korjatessaan, kunnes turvautui plastiikkakirurgiaan. Nyt hän on ollut lukuisissa kauneusleikkauksissa, joista viisi on muotoillut pelkästään hänen nenäänsä. Lisäksi hänen otsastaan on tehty naisellisempi hiusrajaa alentamalla.