Crossfit-vaari ihmetyttää edelleen – 80-vuotiaan kunto sen kun kohenee

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten newyorkilaisesta vanhuksesta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti lempinimellä crossfit-vaari. Viime vuonna 80 vuotta täyttänyt Jacinto Bonilla on saanut kaikkien leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä kun hän on esitellyt maailmalle omaa huippukuntoaan.

Jacinto Bonilla rakastui crossfit-lajiin niin paljon, että avasi oman kuntosalinsa, jota hän pyörittää Brooklynissä talonsa takapihalta. Bonilla on myös vanhin koskaan Crossfit Games -kilpailuihin osallistunut mies. Hän näyttää esimerkkiä siitä, että koskaan ei ole liian vanha ollakseen huippukunnossa. Ei edes 80-vuotiaana.

Jacinto Bonilla tekee monipuolisesti kaikenlaisia kuntoharjoituksia, minkä vuoksi hän onkin melko varma siitä, että hän pystyy suorittamaan millaisen treenin tahansa. Bonilla kertoo Localish-kanavan julkaisemalla videolla pystyvänsä noin 145 kilon maastavetoon, 20 perättäiseen leuanvetoon myötäotteella ja kyykkäämään noin 115 kilon levytanko harteillaan.