Khloe Kardashian leopardikuvioisissa bikineissä – rinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä parisuhdesotkujen vuoksi. Nyt tähti on kuitenkin ehtinyt nauttia kesän aurinkoisista keleistä. Kardashianit-tähti jakoi Instagramissa kesän kuumuutta hehkuvan kuvan. Siinä Khloe nähdään poseeraamassa aurinkotuolilla ulkona leopardkuvioisissa bikineissä.

– Tänään on 35 astetta lämmintä. Ulkona on kuuma, tähti totesi.

Khloe Kardashianin paljastettiin lähentyneen kevään aikana pettämisestä kiinni jääneen Tristan Thompsonin kanssa. Taannoisten huhujen mukaan Tristan olisi kuitenkin pettänyt häntä myös toisenkin naisen, Kardashianien perheystävänä tunnetun Larsa Pippenin kanssa. Khloella ja Tristanilla on yksi yhteinen lapsi.

View this post on Instagram

Today was 96°. It’s hot outside @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on