Kuolleen Naya Rivera viimeinen tv-esiintyminen – toimi Netflixin kokkikilpailun tuomarina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glee-tähti Naya Rivera kuoli traagisesti 33-vuotiaana hukuttuaan Kalifornian Piru-järveen. Pian Netflixissä nähdään taannoin haudan lepoon lasketun tähden viimeiseksi jäänyt tv-esiintyminen.

Rivera ehti ennen kuolemaansa toimia Netflixin Sugar Rush: Extra Sweet, eli Pikapaakarit: Megamakea -ruokaohjelman vierailevana tuomarina. Sarjassa kahden hengen joukkueet kisaavat 10 000 dollarin palkinnosta valmistaen kakkuja ja muita makeita herkkuja.

Naya Riveran jakso kuvattiin helmikuussa juuri ennen koronapandemian keskeytettyä useimpien tv-ohjelmien tuotannot. Netflix otti Entertainment Weekly -lehden mukaan yhteyttä tähden manageriin ennen kuin uudet jaksot päätettiin julkaista. Riveran jaksossa tullaan näkemään myös edesmenneelle tähdelle omistettu muisto-osio ennen sen alkutekstejä.