Lemmikkilintu puri omistajaansa – ei tunnistanut naamari päässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit rakastavat omistajiaan ja leimautuvat omaan perheeseensä ja lähimpiin ihmisiin. Tuntemattomia kohtaan eläimet voivat kuitenkin olla välinpitämättömiä tai antaa heille jopa kylmää kyytiä. Etenkin uhkaksi koetut ihmiset voivat saada osakseen yllättävän hyökkäyksen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on yrittänyt kuvata huvittavaa TikTok-videota. Hän on päättänyt ottaa lemmikkilintunsa mukaan videolle, mutta lintu ei kuitenkaan ollut kovin kuvauksellisella tuulella.

Lintu ei ilmeisesti tunnistanut pipon alle naamioitunutta omistajaansa, minkä vuoksi hän koki naisen uhaksi. Nainen ei pystynyt pidättelemään nauruaan kun pieni rakas lintu alkoikin puolustautumaan ja nokkimaan naista kasvoihin ja kaulaan.