Parturissa käynyt June Shannon: ”Näytän jälleen Marilyn Monroelta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon yrittää saada elämäänsä takaisin raiteilleen. Aiemmin ulkonäkönsä kokonaisvaltaisesti parannellut nainen on repsahtanut viime vuosien aikana homssuiseen kuntoon ja hän on vakavassa huumausainekoukussa.

Nainen yrittää nyt saada paranneltua ulkonäköään takaisin kauneushoitojen, liikunnan ja terveellisemmän ruokavalion avulla. Nyt nainen on käynyt parturissa. Hänelle on leikattu lyhyempi kampaus, jossa vaaleat ja kiharat hiukset pääsevät oikeuksiinsa.

– Olen kuin Marilyn Monroe, hän hehkuttaa The Hollywood Gossip -lehdelle.

June Shannon tähditti taannoin omaa Mama June: From Not to Hot -ohjelmaa, jonka avulla hän laihdutti peräti 130 kiloa. Sarjan kuvauksia aiotaan jatkaa viidennen tuotantokauden verran. Jaksot esitetään vuoden 2021 keväällä.