Fani jätti lemmikkikanin Kate Beckinsalen ovelle: ”Melkoinen shokki”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla kuuluisuuksilla on tapana saada erilaisia lahjoja faneilta, mutta joskus joukossa voi olla myös kyseenalaisia yllätyksiä. Nyt Hollywood-tähti Kate Beckinsale on huolestunut fanilta saamastaan lemmikkikanista.

Beckinsale paljasti Instagram-videoissaan anonyymin fanin jättäneen hänen ovelleen kanin ja korillisen kukkia. Tähti kuvaili lahjaa huolestuttavaksi ja pyysi ihmisiä olemaan lähettämättä pyytämättömiä lemmikkieläimiä kenenkään ovelle, etenkään helteisenä päivänä.

– Se oli melkoinen shokki ja varmasti aika huolestuttavaa myös kanille, Beckinsale totesi Buzzfeedin mukaan.

47-vuotias näyttelijä onnistui sittemmin löytämään Marvel-nimen saaneelle kanille uuden kodin. Kate Beckinsale kuvaili eläimen uutta kotia rakastavaksi, eikä siellä ole ennestään kissoja toisin kuin tähden talossaan.