Ihmiset kauhuissaan silikonipommin vartalosta: ”Sinulla on syömishäiriö”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Melbournessa asuva Tara Jayne on yksi sosiaalisen median silikonimalleista. Nainen ylistää plastiikkakirurgiaa, ja hän onkin panostanut lähinnä rintojensa ja huuliensa pyöreyteen. Hoikka malli on laihtunut tämän vuoden aikana entisestään.

Tara Jayne esittelee Instagramissa keltaista alusvaatesettiä. Suurin osa seuraajista kehuu naisen superhoikkaa ulkonäköä, mutta fanien joukossa on myös huolestuneita ihmisiä. He pyytävät, että nainen hakisi apua syömishäiriöönsä.

Australialaisen naisen vartalo on näet niin hoikka, että siinä ei ole silikonien lisäksi kuin iho, elimet, pieni kudosmäärä ja luuranko. Hän joutuu jatkuvasti lukemaan arvosteluita vartalostaan, koska julkaisee ainoastaan siihen keskittyvää sisältöä sosiaaliseen mediaan.

View this post on Instagram

Lemonade 🍋

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Sunshine yellow 😛☀️

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Stay private Keep them guessing 👸🏾

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Hair up for a change 😛👄

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Bad girl Barbie 💣👄

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on