Lävistykset jäämässä historiaan? Implantit tekevät tuloaan

Lifestyle Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Korvarenkaat ovat tavanomainen näky lähes jokaisella naisella ja monilla miehilläkin. Moni haluaa kuitenkin ilmaista itseään lävistämällä korvansa useammasta kuin yhdestä kohdasta ja levittämällä reikiä suurten korujen avulla. Nyt korviin on alettu asentamaan myös implantteja.

Ruotsissa toimiva Chai-niminen mies tekee asiakkailleen lävistysten lisäksi erilaisia pieniä leikkauksia ja implanttien asennuksia. Hän julkaisee omalla Instagram-kanavallaan kuvia töistään, joissa nähdään miten asiakkaat poseeraavat uusien lävistystensä ja silikoni-implanttiensa kanssa.

Uusimpien trendien joukossa on havaittavissa pienet korviin ja muualle kehoon asennettavat silikoni-implantit, jotka näkyvät ihon alta kohoumana. Chai on asentanut asiakkaidensa ihon alle muun muassa sydämen mallisia implantteja.

Viime vuoden maaliskuussa julkaistussa kuvassa nähdään myös esimerkki pienestä operaatiosta, jonka lävistäjä on asiakkaalleen suorittanut. Miehen korviin on leikattu suuret reiät, joiden vuoksi kuulo voi lävistäjän mukaan häiriintyä muutaman päivän ajaksi niin, että henkilö ei pysty varmuudella tunnistamaan mistä suunnasta ääni tulee.