Meghan Marklen isä: ”Heidän tulisi lopettaa turhasta vinkuminen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hovista omilleen lähteneet Meghan Markle ja prinssi Harry ovat saaneet paistatella otsikoissa koko heinäkuun ajan. Syynä on pariskunnasta kertoneen kirjan julkaiseminen. Vaikka Meghan ja Harry eivät ole osallistuneet kirjan tekoon, on naisen isällä, Thomas Marklella sanansa sanottavana.

– Nyt on kaikista huonoin ajankohta maailmassa vinkumiselle ja valittamiselle mistä tahansa. Ihmiset kärsivät ympäri maailmaa koronaviruspandemian vuoksi, Thomas Markle kertoi The Sunille.

– Rakastan tytärtäni, mutta en todellakaan arvosta minkälaiseksi hän on tullut, mies jatkaa.

Finding Freedom -kirjassa äsken paljastettiin, että Thomas Markle ei päässyt osallistumaan tyttärensä hääjuhlaan sydänkohtauksen vuoksi. Brittihovi oli tällöin tarjoutunut auttamaan miestä, mutta Meghan Markle oli kieltäytynyt tarjouksesta. Meksikossa asuva Thomas Markle on pöyristynyt avun kieltämisestä.