Poliisi sai hälytyksen irrallaan olevasta pantterista – totuus oli jotain aivan muuta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Panttereita tavataan Iso-Britanniassa tyypillisesti lähinnä eläintarhoissa. Taannoin Sussexin poliisit saivatkin yllättyä alueella havaitusta pantterista, kunnes totuus kissapedosta selvisi.

Poliisi oli saanut hälytyksiä Steyningissä sijaitsevassa puistossa havaitusta mustasta pantterista. Paikalla heitä odotti puiston penkillä iltahämärässä oleillut kissapedon kokoinen hahmo. Lähempi tarkastelu osoitti kuitenkin lopulta kyseessä oleen pelkkä harmiton, joskin aidon kokoinen pehmolelu.

– Väitteet suurikokoisesta supersaalistajasta osoittautuivat todeksi. Kyseessä saattoi olla pehmolelu, mutta paikalle saapuneet poliisit eivät välttämättä tienneet sitä alkuun, Horsamin poliisilaitos twiittasi.