Huippuseksikäs Iggy Azalea bikineissä: ”Vartalon tulee olla 110 prosenttia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nainen yllätti faninsa hetki sitten ilmoittamalla, että hän on saanut tänä vuonna lapsen.

View this post on Instagram

Keeping things simple in @fashionnova 💅

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Poikavauvan hetki sitten saanut Iggy Azalea julkaisi nyt itsestään näyttävän kuvan, jossa hänellä on tiukka musta asu yllään. Moni kommentoi heti naisen vartaloa, joka näyttää palautuneen raskaudesta hyvin nopeasti. Azalea on samaa mieltä sen kanssa, että vartalo on sataprosenttisesti jo palautunut. Tähti kuitenkin treenaa kovasti edelleen, koska hän haluaa olla 110-prosenttinen versio ennen raskautta olevaan vartaloonsa verrattuna.

Iggy Azalean raskaudesta huhuttiin jonkin aikaa, mutta huhut unohtuivat kun mitään ei varmistettu eikä Azalean raskauskuvia alkanut kuulumaan. Iggy Azalea on kuitenkin saanut pojan hänen 23-vuotiaan poikaystävänsä Playboi Cartin kanssa. Tuore äiti on kertonut haluavansa jatkossakin pitää lapsensa elämän yksityisenä, mistä päätellen tuore äiti ei tule julkaisemaan lapsestaan kuvia.