Jessica Edströmin pakarat veivät huomion saaristossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

View this post on Instagram

This is the vibe ❤️

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Tällä kertaa Jessica on esitellyt sosiaalisessa mediassa merenkurkun upeaa saaristomaisemaa parhaimmillaan, eli auringonlaskun aikaan kuvattuna. Samassa kuvassa huomiota varastamassa nähdään kuitenkin myös hänen paljaat pakaransa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.