Kim Kardashian keskittyy perheeseen – juhli isoäidin syntymäpäiviä kohun keskellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin liitto rakoilee pahemmin kuin koskaan aiemmin. Räppärin mielenterveysongelmat ovat eskaloituneet julkisiin nöyryytyksiin ja mies on aiheuttanut runsaasti mielipahaa läheisilleen. Kim Kardashian yrittää mennä elämässään eteenpäin.

Hän on napannut neljä lastaan kainaloon ja lähtenyt juhlimaan isoäitinsä Mary Jon 86-vuotissyntymäpäiviä. Hän kertoo, että iäkäs mummo ei ole poistunut kotoaan tammikuun jälkeen. Kardashian julkaisi runsaasti kuvia juhlista sosiaaliseen mediaan.

Kanye West loisti poissaolollaan. Mies haukkui Kim Kardashianin äidin ja perheen managerin Kris Jennerin suosivan valkoista ylivaltaa. Perheen välit ovat tulehtuneet.