Onko tässä kuvassa todellakin Adele? Naista ei ole tunnistaa enää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Adele ei liiemmin julkaise kuvia sosiaaliseen mediaan, mutta muutamien otosten perusteella hän on muuttunut kuluneen vuoden aikana radikaalisti. Avioliitosta eronnut ja uuden elämän aloittanut Adele on hoikistunut useita kymmeniä kiloja.

Nyt nainen on julkaissut kunnianosoituksen Beyoncén uudelle Black Is King -albumille. Adele on pukeutunut Instagramissa julkaisemassaan kuvassa samaan Marine Serren kuosiin, mikä nähdään Beyoncén uudella musiikkivideolla. Adele on kuvassa ilman meikkiä ja pitkissä vaalean kiharoissa hiuksissaan.

Adele on hoikistunut lyhyessä ajassa yli 45 kiloa tiukan dieetin ja intensiivisen treenin avulla. Laulajan seuraavan albumin on määrä ilmestyä syyskuussa. Edellisestä albumista on kulunut jo viisi vuotta. Tulevaa levyä on kehuttu ammattilaisten puolesta kaikkien aikojen parhaaksi.