Liipolan ryöstöstä kaivataan lisätietoja – poliisi pyytää yleisön apua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noin kolmekymppinen mies joutui väkivaltaisen ryöstön uhriksi Lahden Liipolassa 27. heinäkuuta noin puoli seitsemän aikaan aamulla. Poliisi sai ilmoituksen ryöstöstä kello 06:42. Ryöstön uhri sai vammoja ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkohoitoon.

Ryöstö tapahtui Luhtikadulla sijaitsevalla parkkipaikalla. Poliisilla on tiedossa rikoksesta epäillyn tuntomerkit: 180 senttimetriä pitkä normaalivartaloinen mies, tummat housut sekä tumma huppari. Tekijä puhui suomea.

– Tutkinnassa on selvinnyt, että Liipolassa on mahdollisesti yksityisten henkilöiden valvontakameroita ja poliisia kiinnostaa kaikki heinäkuun lopun 24.–27.7. aikana valvontatallenteisiin tallentuneet henkilöt. Poliisi pyytää valvontatallenteiden omistajia ottamaan yhteyttä poliisiin, Hämeen poliisilaitokselta tiedotetaan.

Lisäksi edelleen pyydetään näkö- ja kuulohavaintoja Liipolasta maanantaiaamulta. Poliisiin voi ottaa yhteyttä tai ilmoittaa havainnoista numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi.