Marika Fingerroos bikineissä Kreetalla – viettelevä lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Nyt vuorossa on ollut näyttävä lomakuva Kreetalta.

Fingerroos ei ole päässyt koronakaranteenin vuoksi tänä vuonna matkustelemaan, mutta arkistosta löytyy runsaasti näyttäviä valokuvia aikaisemmilta reissuilta. Nyt Marika on muistanut seuraajiaan näyttävällä bikinikuvalla Kreetan Haniasta, jossa uhkea kaunotar poseerasi aikoinaan viettelevästi bikineissä portailla makoillen. Kuvan yhteydessä Fingerroos kertoo haaveilevansa uima-altaasta, auringosta ja mojitosta.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.