Suomalaismies leipoi pizzasta kakun – tämä maistuu suolaisen ystäville

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videoblogia YouTubessa pitävä MrTuomo on tunnettu etenkin videoistaan, joilla mies esittelee miten erilaiset herkulliset ruuat syntyvät kotikeittiössä. Nyt suosiota on alkanut keräämään video, jossa mies tekee hieman erilaisemman syntympäiväkakun itselleen.

MrTuomo esittelee uudella videollaan miten mehevä pizzakakku syntyy. Mies on päättänyt kokeilla kakun tekemistä suolaisista pizzan aineksista ja onnistuukin loihtimaan herkullisen näköisen lopputuloksen, joka maistuu etenkin suolaisen ystäville.

Mies pohjustaa kakkuvuoan pizzataikinalla, jonka päälle hän latoo valmiiksi paistettuja pyöreitä pizzoja, jotka hän on jättänyt hieman raa’aksi. Pizzakerrosten päälle mies tekee vielä yhden uuden pizzan, minkä jälkeen hän laittaa koko komeuden uuniin. Lopputuloksena syntymäpäiväsankari saa korkean pizzakakun, jonka kerroksissa maistuvat tomaattikastike, aurajuusto ja pepperoni.