Tekashi 6ix9ine astui vapauteen – käveli New Yorkin kaduilla ja söi jäätelöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine vapautui heinäkuun viimeinen päivä kotiarestista. Mies poisti aiemmin henkilökohtaiset sosiaalisen median tilinsä, jotta hänen olinpaikkaansa ei tiedettäisi. Moni haluaa riistää räppärin hengen.

Tekashi 6ix9ine tuomittiin 47 vuoden vankeusrangaistukseen. Hän oli tällöin Nine Trey Bloods -jengin täysjäsen ja hyötyi rikollisjärjestön tuesta uralla menestyessään. Hänen tuomionsa aleni kahteen vuoteen, koska räppäri vasikoi jengin jäseniä ja teki yhteistyötä poliisin kanssa. Hänen henkensä on jatkuvassa vaarassa.

Tästäkin huolimatta mies suunnisti vapautumisensa jälkeen ensitöikseen New Yorkin kadulle nauttimaan jäätelöä. Hän suostui yhteiskuviin fanien kanssa. Lisäksi 24-vuotias mies on hankkinut uusia autoja ja julkaissut musiikkia. Tekashi ei suostunut todistajansuojeluohjelmaan, Page Six uutisoi.