Kilpailu! Voita kahdelle 442 euron Stara VIP -liput Bailupaatti-bileristeilylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn kuumin bileristeily järjestetään 31. lokakuuta, kun jo perinteiseksi muodostunut Bailupaatti-bileristeily irtaantuu Turun satamasta ja juhlat alkavat. Nyt Stara ja Bailupaatti järjestävät kilpailun, jossa palkintona on Bailupaatille 442 euron arvoinen Stara VIP -bilepaketti kahdelle hengelle. Kilpailuun voit osallistua tästä linkistä.

Kuva: Bailupaatti 2019

Bailupaatilla esiintyvät tänä vuonna muun muassa ruotsalainen eurodance-tähti Günther sekä kotimaiset Frederik, Mäkki, Spekti, Lord Est, Bess, Mega Ertsi ja WIL. Tapahtuman juontaa Radio NRJ -kanavan Alexander Eklund ja klubin musiikista vastaa DJ Sweedy. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Oheisissa kuvissa näet hieman tunnelmia aikaisemmilta vuosilta.

Kuva: Bailupaatti, Royal Photo