Lola Odusogan Instagram-tili kaapattiin: ”Lopettakaa seuraaminen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti, juontaja ja yrittäjä. Hänen vanha Instagram-tilinsä on nyt kaapattu ja nainen pyytää ihmisiä lopettamaan sen seuraamisen. Tilille julkaistaan kyseenalaista materiaalia.

– Useimmat teistä seuraa edelleen vanhaa lolaodusoga-tiliäni, mikä hakkeroitiin muutama viikko sitten. Lopettakaa tilin seuraaminen ja ilmiantakaa se ylläpidolle! Kiitos, Lola Odusoga kirjoittaa Instagramissa.

Hakkeroitu tili vaihtaa usein nimeä. Osa Lolan ystävistä on kummastellut erikoista sisältöä Instagramissaan, mutta vasta hakkeroiminen selittää tilanteen.

View this post on Instagram

‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Many of you are still following my old ”lolaodusoga” account that was hacked few weeks ago! Stop it and report it! Please! 🙏🏽. . . The account is now owned by someone else, and posting pics of money, guns and so on.. . . You might not even realize that your following it, cause it just changed the accounts name and followers automaticly stayd followers. . . Unfortunately it changes name very often, there’s been already 10 new names, so today it’s called ” ekrem_polat_bein” . . Hope you’ll remove yourself from following that accoun, and report it. . . If you have doubts, you can chack the tagged pics from that account, and see that those are still about me.. and also the list about former usernames of that account. Thank you very much! . . #hackedaccount #hacked #account

A post shared by Lola Odusoga (@lolaodusogaofficial) on