Maisa Torpan ystävä paljasti sairaalasta: ”Maisa on huonossa kunnossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että suomalainen mallikaunotar ja mediapersoona Maisa Torppa on joutunut sairaalaan. Hän julkaisi kuvan Instagramin Tarinat-osiossa ja kertoo päivitysten olevan nyt tauolla. Sairaalaan joutumisen syytä ei ole kerrottu, mutta nyt illalla Torpan ystävä julkaisi huolestuttavan somepäivityksen Maisan käyttäjätilillä.

– Moi Maisan ystävät ja yhteistyökumppanit! Ilmoittelen tätä kauttaa, että Maisa on huonossa kunnossa ja sairaalahoidossa. Kyse ei ole onneksi koronasta ja Maisa on tällä hetkellä hyvässä hoidossa. Siksi häntä ei saa nyt kiinni. Tämä siis tiedoksi somekampanjoita odotteleville yrityksille ja ystäville, ettei kukaan ihmettele mihin hän on kadonnut. Palataan asiaan myöhemmin, kun Maisa on parantunut. T. Maisan ystävä Milla.

Sosiaalisen median suosikkeihin lukeutuvan kaunottaren tilanne on huolestuttanut hänen seuraajiaan ja fanejaan kovasti. Sadat seuraajat ovat julkaisseet päivitysten yhteydessä toiveensa Torpan pikaisesta parantumisesta.