6 julkkisstylistin tyylivinkkiä – näiden avulla onnistut takuulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Martha Hunt on amerikkalainen huippumalli, joka on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin riveistä. 30-vuotias kaunotar halusi paljastaa nyt tyyliin liittyviä salaisuuksia ja niksejä hänen tuoreimmalla YouTube-videollaan.

Alusvaatemallina toimiva Martha Hunt esittelee kanavallaan julkkisten stylistinä toimivan Emma Jade Morrisonin, joka on työskennellyt myös Vogue-lehdelle kuuden vuoden ajan. Hunt vastaa videolla monia askarruttaviin tyyliin liittyviin kysymyksiin, joita naisen fanit ovat etukäteen lähettäneet.

1. Miten poikamaisesta asusta saadaan naisellisempi?

Esimerkiksi yksinkertainen farkut ja t-paita voidaan yhdistää näyttäviin koruihin, korkokenkiin ja punaisiin huuliin.

2. Inspiraatiokuvat

Kun suunnittelet tyyliä johonkin tapahtumaan, etsi inspiraatiota itsellesi meikkikuvista tai muiden julkkisten menneistä tyyleistä ja yhdistele niitä rohkeasti.

3. Ylisuuret paidat tai housut

Ylisuurista vaatekappaleista saa tyylikkäät kun vain tuntee niissä olonsa hyväksi. Suurten asujen kanssa kannattaa vilauttaa hieman rannetta, solisluuta tai nilkkoja.

4. Mitä mukaan rantalomalle?

Ota monikäyttöinen huivi, joka toimii myös mekkona ja hameena. Isot kultaiset korvarenkaat, pitsimekot, tyylikkäät varvassandaalit ja söpöt bikinit ovat myös tarpeelliset.

5. Vinkkejä värikkääseen pukeutumiseen

Yhdistele paria eri väriä asussa tai pukeudu kokonaan yhteen ja samaan väriin. Leiki vastaväreillä ja kontrasteilla.

6. Tällainen farkkuvalikoima omasta kaapista tulee löytyä

Siniset ja mustat löysähköt farkut sekä siniset ja mustat pillifarkut. Näiden lisäksi voi kokeilla vielä esimerkiksi valkoisia farkkuja. Revityt ja puhkikulutetut farkut eivät ole enää stylistin mukaan muodissa.