Apulannan Sipe Santapukki joutui sairaalaan – odotettu festarikeikka peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Apulanta-yhtye on kaikkien muiden artistien ja yhtyeiden tapaan viettänyt lähes keikattoman kesän, kun koronavirukseen liittyvät varotoimet peruuttivat kesän festivaalit ja muut keikat. Nyt viikonloppuna yhtyeen oli määrä nousta lavalle Vaasa Festivaleilla, mutta nyt keikka on jouduttu perumaan viime tingassa sairaustapauksen vuoksi.

View this post on Instagram

APULANNAN VAASA FESTIVALIN KEIKKA PERUUNTUU Apulannan oli tarkoitus esiintyä tulevana lauantaina 8.8. Vaasa Festivaleilla. Valitettavasti keikka joudutaan perumaan. Syy peruuntumiselle on rumpali Sipe Santapukin jalkaleikkauksesta aiheutuneet komplikaatiot. Lääkärin määräyksestä Sipe on ollut sunnuntaista lähtien sairaalassa vuodelevossa ja toipuminen on hyvässä vauhdissa. Sipe kommentoi asiaa seuraavasti: – Kuten jotkut tietävätkin, niin jalkani leikattiin 5 viikkoa sitten ja operaatio meni hyvin. Perjantaina jalka kuitenkin tulehtui niin pahasti, että oli pakko hakeutua akuuttiin. Tulehdusarvot ovat lähteneet laskuun, mutta vielä ei ole tietoa milloin pääsen pois sairaalasta. Lääkärien mukaan tämän tyyppisellä tulehduksella ei ole leikkimistä. Olen todella pahoillani, että joudumme perumaan kesäkiertueen ensimmäisen keikkamme, ja voitte uskoa että tilanne harmittaa minua kaikista eniten. Mutta jos jotain voin luvata niin sen, että kyllä se kesä meidänkin osalta vielä alkaa. Siihen asti kaikkea hyvää ja pysykää terveinä!. TSEMPPIÄ SIPELLE❤️ #apulanta #tiedottaa #böökvöö #paranepiansipe

A post shared by Apulanta (@apulantaofficial) on

Yhtyeen rumpali Sipe Santapukin jalka leikattiin viisi viikkoa sitten ja operaatio meni hyvin. Viime viikolla Sipe pääsi jo kävelemään ja kokeilemaan rumpujen soittamista, mutta perjantaina jalka kuitenkin tulehtui ja Santapukki joutui hakeutumaan sairaalahoitoon. Sipe on edelleen sairaalassa, jossa hän saa suoraan suoneen lääkitystä tulehduksen taltuttamiseksi. Tulehdusarvot ovat jo parantumaan päin, mutta Apulanta joutui kuitenkin perumaan viikonlopun esiintymisen Vaasassa.

– Lääkärien mukaan tämänkaltaisten tulehdusten kanssa ei ole leikkimistä ja ne eivät laske mua pois ennen kuin arvot ovat laskeneet tarpeeksi alas. Joten jos käy niin, että meidän kovasti odottamamme kesäkiertue ei ala tämän viikon lauantaina, niin olen pahoillani. Voitte uskoa, että tämä tilanne harmittaa mua kaikista eniten, mutta jos jotain voin luvata, niin sen, että kyllä se kesä meidänkin osaltamme alkaa, Sipe Santapukki kertoo.

Vaasa Festivaleilla Apulanta-yhtyeen tilalla esiintyy Elastinen.