Cameron Diaz avautui näyttelijänuransa päättämisestä – tunsi pelkkää helpotusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista menestyneistä elokuvista tutuksi tullut näyttelijä Cameron Diaz päätti eräänä päivänä poistua Hollywoodista. Nainen lopetti näyttelemisen kuusi vuotta sitten eikä ole katunut päätöstä päivääkään.

Cameron Diaz oli nyt Gwyneth Paltrown haastateltavana Goop-sivuston YouTube-kanavalla. Haastattelun aikana nainen avautui ensimmäistä kertaa syistä, jotka johtivat menestyksekkään näyttelijän uran päättämiseen. Diaz koki, että hänen tuli ottaa vastuu omasta elämästään ja näyttää itselleen, että hän pärjää omillaan ilman jatkuvaa tuotantotiimin palvelemista.

Cameron Diaz teki elokuvia sellaisella tahdilla, että hän oli jatkuvasti joko kuvauksissa tai edustamassa juuri ilmestynyttä elokuvaa. Jatkuva huomion keskipisteenä oleminen uuvutti naista. Sen lisäksi hän suri sitä, että hän antoi niin paljon ajastaan muille ihmisille omien rakkaidensa sijaan.

Eräänä päivänä 40 vuotta täytettyään Cameron Diaz päätti, että hän ei enää halua jatkaa uraansa näyttelijänä. Hän halusi keskittyä perheeseensä ja yksityiselämäänsä. Tästä nainen onkin kiitollinen, koska oman ajan vaalimisen myötä hän löysi aviomiehensä, meni naimisiin ja perusti perheen. 47-vuotias Diaz kertoo kokeneensa rauhaa ja pelkkää helpotusta poistuttuaan Hollywoodista.