Katie Price liikkuu pyörätuolilla – etsii uutta kotia poikaystävän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuukauden ajan seurustelleet malli Katie Price ja hänen realitytähtenä kuuluisuuteen noussut poikaystävänsä Carl Woods etsivät uutta yhteistä asuntoa. Syynä on Katie Pricen onnettomuus, jossa murtuivat naisen molemmat jalat.

Glamourmalli liikkuu nyt pyörätuolilla. Hän ymmärsi, että nykyinen koti ei ole esteetön ja hänen on äärimmäisen vaikea viettää siellä seuraavat kuukaudet pyörätuolissa. The Sun kertoo, että 42-vuotias nainen on varma myös siitä, että hänen suhteensa tulee kestämään Love Island -ohjelmassa esiintyneen miehen kanssa.

Pariskunta oli puhunut yhteenmuutosta jo ennen kohtalokasta Turkin lomamatkaa. Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen ja hänen molemmat kantapäänsä murtuivat. Hän joutuu käyttämään pyörätuolia 3-6 kuukauden ajan.